Nieuws-Details

proWIN ondersteunt als partner de WORLD CLEANUP DAY 2022

Dit jaar heeft proWIN als partner het grootste maatschappelijke project ter wereld ondersteund. Hiervoor deed het directe verkoop bedrijf onder het motto "proWIN Cleanup 2022" een beroep op zijn Europese verkoopteam om collectief afval in te zamelen.

376 proWIN-teams uit Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, België, Nederland en Zwitserland kwamen in actie voor een plasticvrij milieu en ondersteunden met hun deelname de milieu actie WORLD CLEANUP DAY. In totaal hebben ca. 11.000 proWIN verkooppartners actief gesteund door familie, vrienden, buren en klanten, gericht delen van de natuur afgezocht naar rondslingerend afval. Vanuit de proWIN centrale werden twee teams ingezet. De teamgroottes varieerden van 2 tot 300 personen.

Met hun inzet hebben de helpers bijgedragen aan het algehele succes van deze gigantische, wereldwijde actie. Want dankzij de inzamelaars kon er een flinke hoeveelheid afval uit de natuur verwijderd en op de juiste manier opgeruimd worden. Tegelijkertijd maakten ze van de gelegenheid gebruik om het grote publiek te attenderen op het thema (plastic)afval en hen bewust te maken van het belang van een schoon milieu.

Informatie over proWIN

Al 27 jaar zet het directe verkoop bedrijf proWIN Winter GmbH zich in op sociaal-ecologisch gebied en geeft voorlichting over natuur- en soortbehoud. In het geval van de World Cleanup Day 2022, werd opnieuw gebruik gemaakt van de grote reikwijdte van zijn Europese verkoopteam. proWIN wil actief vorm geven aan de verandering van een wegwerpmaatschappij in een duurzame circulaire economie. Op dit gebied neemt het bedrijf ook passende maatregelen met betrekking tot de 17 UN-doelen voor duurzame ontwikkeling. De Certificering klimaatneutraal bedrijf 2020 en de Onderscheiding als GREEN BRAND Germany 2019 waren belangrijke stappen in het continue duurzaamheidsproces (gehercertificeerd voor de periode 2022/2023).


proWIN zet zich in: vandaag, morgen en in de toekomst! Meer over het bedrijf

proWIN pers en proWIN pers contact

proWIN pers

proWIN pers bevat informatie voor uw redactionele berichtgeving.

proWIN pers contact

Hebt u nog vragen? Neem contact op met het proWIN voorlichtingsteam.

Ga terug