Service FAQ

Service-FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe vind ik een persoonlijke contactpersoon bij proWIN?

Met de proWIN consulent zoekfunctie kunt u uw persoonlijke aanspreekpartner direct online vinden. U hoeft alleen uw postcode of woonplaats in te voeren om de consulenten in uw omgeving te zien. Uw keuze is niet bindend - u heeft de mogelijkheid om op elk moment een andere consulent te kiezen.

Laatste update op 16 mei 2022 door Verena Couk.

Hoe kan ik een proWIN product kopen?

proWIN producten kunnen uitsluitend bij een proWIN demonstratie en via een proWIN verkooppartner worden gekocht. Bent u nog op zoek naar een geschikte consulent, dan zult u er zeker één vinden in de proWIN consulent zoekfunctie.

Laatste update op 16 mei 2022 door Verena Couk.

Waarom is een proWIN demonstratie de moeite waard?

Bij proWIN staat u in het middelpunt. Onze consulenten bieden u individueel advies en persoonlijke service.  U kunt wisselende aanbiedingen verwachten. De proWIN demonstratie is een ervaring die voor de gastvrouwen/-heren en hun gasten in een ontspannen sfeer plaatsvindt - het verloop hiervan kan individueel aan de groep aangepast worden.

Laatste update op 22 november 2021 door Verena Couk.

Ik wil graag informatie over een product, een productgroep of de verkoopactiviteiten.

Verkoop en advies wordt geboden door onze proWIN consulenten. U kunt consulenten in uw onmiddellijke omgeving vinden via de proWIN consulent zoekfunctie. Begin uw zoekopdracht met de vermelding van uw woonplaats.

Laatste update op 16 mei 2022 door Verena Couk.

Ik heb een vraag over het gebruik van een product.

Uw consulent geeft u graag uitleg over de toepassingsmogelijkheden en het gebruik. U kunt consulenten in uw onmiddellijke omgeving vinden via de proWIN consulent zoekfunctie. Begin uw zoekopdracht met de vermelding van uw woonplaats.

Laatste update op 16 mei 2022 door Verena Couk.

Het door mij gekochte product is beschadigd - ik wil het reclameren/ mijn gekochte product heeft niet het gewenste effect.

De verkoop en het productadvies worden verzorgd door onze proWIN verkooppartners. Daarom is deze ook uw directe aanspreekpartner in geval van klachten of vervanging. Indien verdere opheldering nodig is, zullen wij, met uw toestemming, contact opnemen met de leidinggevende van de consulent om de kwestie rechtstreeks met u op te lossen.

U kunt consulenten in uw onmiddellijke omgeving vinden via de proWIN consulent zoekfunctie. Begin uw zoekopdracht met de vermelding van uw woonplaats.

U kunt de proWIN klantenservice per mail bereiken via info@prowin.be

Laatste update op 16 mei 2022 door Verena Couk.

Ik heb een product gekocht op een online platform zoals Amazon, ebay o.i.d.

Wij vinden het vertrouwen en de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk en daarom is het persoonlijk advies van onze zelfstandige proWIN verkooppartners van groot belang.

Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat proWIN niet handelt via internetplatforms zoals ebay, Amazon, enz. Daarom dienen proWIN producten uitsluitend bij onze proWIN verkooppartners gekocht te worden. U kunt consulenten in uw onmiddellijke omgeving vinden via de proWIN consulent zoekfunctie

Voor onze productlijnen natural wellness en best friends bieden wij een eindklantenshop aan op onze website. Veel proWIN consulenten hebben ook een online shop op hun verkooppartnerpagina. Voor het bestellen in deze shops heeft u een voordeelcode nodig, die u van uw proWIN consulent kunt krijgen.

Laatste update op 16 mei 2022 door Verena Couk.

Ik heb schade geleden/letsel opgelopen door het gebruik van het product. Wat moet ik doen?

Het spijt ons dat u schade heeft geleden. Hier kunt u te weten komen wat u kunt doen. Onze desbetreffende afdeling zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen - maak hiervoor gebruik van ons Contactformulier voor schadeclaims.

Laatste update op 30 september 2021 door Verena Couk.