Acties

Logo proWIN Symbiontische Reinigung

Ontdek ons assortiment!

Naar de producten

auto_stories Naar het magazine

Logo proWIN natural wellness

Ontdek ons assortiment!

Naar de producten

auto_stories Naar het magazine

Logo proWIN best friends

Ontdek ons assortiment!

Naar de producten

auto_stories Naar de brochure

Nieuwsgierig geworden?

Ontdek welke promo's er momenteel zijn.

Wetenswaardigheden

Wat betekent "klimaatneutraliteit" bij proWIN?

Ons doel is om ons bedrijf met zo min mogelijk uitstoot te laten werken en om onze CO2-voetafdruk als onderdeel hiervan voortdurend te verlagen. Om dit te doen, berekenen we onze Corporate carbon footprint (CCF) en Product carbon footprint (PCF).

Welkom in de geurenwereld van natural wellness!

Begin je geurenreis met de bijzondere highlight-geuren uit onze wellness lijn. Kies elke dag opnieuw en vertrouw op je gevoel. WIl je verrassen, zelfvertrouwen uitstralen, unieke momenten creëren? Voel je goed en benadruk je persoonlijkheid – met de verschillende soorten geuren van proWIN!

De winter is in aantocht - de best friends katten special

Veel huistijgers doen het in het koude jaargetijde rustig aan. Waarom dat zo is, leggen wij u in onze special uit – hier hebben we geweldige tips en informatie voor u verzameld. Zo komt uw vachtvriendje aangenaam de winter door.

De proWIN COMPACT-lijn

Praktisch, handig en zuinig in gebruik – onze COMPACT-lijn. Sinds september 2022 in het proWIN natural wellness-assortiment: vaste huid- en haarreiniging en vaste gezichtsreiniging.

Lichaamsverzorging van de hoogste kwaliteit – de natural wellness ALOE VERA special

Het draait allemaal om de juiste verzorging! De gel van de aloë vera plant werkt ontstekingsremmend en kan uw huid helpen met zijn vochtinbrengende en verkoelende eigenschappen. In onze special hebben we veel tips gestopt over deze natuurlijke vorm van lichaamsverzorging. Met de ALOE VERA-producten van proWIN zit u helemaal goed!

Microplasticvrije productinhoud

We zijn er trots op dat de inhoud van onze producten op het gebied van natural wellness vrij is van microplastics. Dit houdt in dat we de duurzame oriëntatie van proWIN opnieuw kunnen onderstrepen – dit keer met onze beauty en wellness producten.

Met proWIN op reis – de camper special

Plan je momenteel je volgende reis met je camper? Het maakt niet uit of het een rondreis door Europa van een week is, een reis naar Kroatië aan de zee of naar de bergen. Natuurlijk hoef jij in het vakantiegebied van je keuze je favoriete proWIN producten niet te missen.

Wat betekent REEF FRIENDLY?

Onze SOMESHINE-producten waren al voor de relaunch in overeenstemming met de Hawaiiaanse Koraal Wet - REEF FRIENDLY gaat echter verder dan dit. We zien bovendien af van octocryleen, dat eveneens wordt bekritiseerd vanwege het beschadigen van koraalriffen, en evenals van homosalaat.

Wat houdt het ACTIValoe®-keurmerk in?

ACTIValoe® van Aloecorp overtreft niet alleen de normen van het certificeringsprogramma van de International Aloe Science Council (IASC) voor inhoud en zuiverheid, maar kwantificeert en garandeert het behoud van 10 % polysacharide (drooggewicht) door zijn gepatenteerd proces.

Wat houdt het DAAB-logo in?

De Deutsche Allergie- und Asthmabund (DAAB) zet zich in voor verbetering van de leefsituatie van kinderen en volwassenen met allergieën, astma en neurodermitis evenals gevoelige mensen. Om het dagelijks leven ondanks allergieën en astma aan te kunnen, zijn de getroffenen aangewezen op producten die weinig allergenen bevatten en goed worden verdragen.

Met je beste vriend op pad - de proWIN best friends Outdoorspecial

Zomertijd is buitentijd - zomer, zon, avontuur. Natuurlijk mag je viervoeter dan niet ontbreken. Om ervoor te zorgen dat je tijdens het volgende outdoor-uitstapje niet voor verrassingen komt te staan, staan er in onze best friends Outdoorspecial veel tips waarmee de zomer een highlight wordt.