proWIN demonstratie bijwonen

Beleef een leuke tijd met vrienden en kennissen en ontdek tegelijkertijd geweldige producten.

proWIN demonstratie bijwonen

Door een proWIN demonstratie leert u onze geweldige producten kennen en gaat u ze waarderen. proWIN producten zijn uitsluitend te koop op een proWIN demonstratie en via een proWIN Verkooppartner.

Een proWIN demonstratie is een belevenis voor Gastvrouwen/-heren en Gasten – het is leuk om ons productportfolio te leren kennen en u kunt beslissen of de focus van de demonstratie op Symbiontische Reinigung , natural wellness of best friends ligt.

Het verloop van een proWIN demo kan heel gemakkelijk aan de wensen van de klant worden aangepast: beslis zelf of u als gastvrouw/-heer gasten bij u thuis wil uitnodigen en een live-demo wil houden of dat u liever online inspiratie opdoet. Bij een online-demo kan de tijdsduur ook vrij gekozen worden - het kan evt. ook over meerdere dagen plaatsvinden.

Voor het organiseren krijgen gastvrouwen/-heren een bedankje - andere demonstraties van andere productbereiken zijn natuurlijk altijd mogelijk.  Alle bestellingen van de gasten worden opgenomen door de consulent, doorgegeven aan proWIN international en rechtstreeks geleverd aan de gastvrouw/-heer of de gasten.

Een live- of online-demo - kies uw favoriet

Live-demo

  • Praktische toepassing van de producten
  • Samen met de andere gasten tijd doorbrengen
  • Direct het klantengeschenk meenemen
  • Met alle zintuigen ervaren

Online-demo

  • Geen voorbereiding van de gastvrouw/-heer
  • Gasten kunnen onafhankelijk van hun woonplaats deelnemen
  • De demo kan over een langere periode plaatsvinden
  • Grotere kans op (omzetgerelateerde) geschenken

Voor welke demo u ook kiest - onze proWIN consulenten staan altijd voor u klaar en helpen u persoonlijk.

Word proWIN-demo gast

Samen een leuke tijd doorbrengen en tegelijkertijd geweldige producten leren kennen - dat staat u te wachten als gast van een proWIN demonstratie. Elke gast heeft de mogelijkheid een klein presentje uit de proWIN product wereld te ontvangen - het doet er niet toe of het een live- of online-demo is.

Demo-gast worden

Word proWIN-demo gastvrouw/gastheer

Heeft u zin om een proWIN-demonstratie te houden? Graag! Als bedankje voor uw inzet krijgt u een boekingsgeschenk. Zijn uw gasten enthousiast tijdens een demonstratie? Dan profiteert u ook mee en kunt u zich, afhankelijk van de omzet, verzekeren van nog meer geschenken.

gastvrouw/gastheer worden

Uw start als proWIN verkooppartner

Als onafhankelijk proWIN-consulent profiteert u van een eerlijk verkoopsysteem en krijgt u de kans om uw vaardigheden voortdurend te ontwikkelen. Als u uw enthousiasme voor proWIN producten met anderen wilt delen, bent u al op de goede weg.

Werden Sie Vertriebspartner