proWIN demonstratie gastvrouw /-heer

Als bedankje voor uw inzet krijgt u een geschenk.

proWIN-demo gastvrouw/gastheer

Word gastvrouw of gastheer

Heeft u zin om een proWIN-demonstratie te houden? Graag! Beslis samen met uw proWIN consulent of u liever een live-demo of een online-demo wil organiseren.

Als bedankje voor uw inzet krijgt u een demo promo. Zijn uw gasten enthousiast tijdens een demonstratie? Dan profiteert u er meteen van en afhankelijk van de omzet, verzekert u zich van nog meer promo's.

 

Hoe kan ik een proWIN consulent vinden?

Zoek en vind proWIN verkooppartners: met de proWIN verkooppartner zoekoptie vindt u uw persoonlijke contactpersoon direct online

Met de proWIN-zoekfunctie kunt u uw persoonlijke aanspreekpartner direct online vinden. Uw keuze is niet bindend - u heeft de mogelijkheid om op elk moment een andere consulent te kiezen.

Zoekopdracht starten

Hoe werkt het proWIN beloningssysteem voor proWIN-demo gastvrouwen/gastheren?

Demopromo's

  • Voor een demonstratie vanaf € 400 mag u als gastvrouw/-heer van een proWIN demo of een proWIN online-demo een tweede demopromo kiezen uit de wisselende aanbiedingen en vanaf € 600 reeds een derde. Elke extra € 200 omzet op uw demo, levert u nog een promo op. U kunt promo's kiezen uit alle drie de productbereiken, de promo's hebben een bijbetaling van € 0,- tot maximaal € 20,- (bijbetalingen tellen niet bij de demo omzet).
  • Als er tijdens uw proWIN-demo drie nieuwe, vaste demo-boekingen worden gemaakt, mag u zelfs nog een extra promo uitkiezen.

Het demosysteem geldt natuurlijk ook voor online-demonstraties - bovendien zijn er hiervoor speciale promo acties.

Nieuwsgierig geworden?

Ontdek welke promo's er momenteel zijn.

Uw start als proWIN verkooppartner

Als onafhankelijk proWIN-consulent profiteert u van een eerlijk verkoopsysteem en krijgt u de kans om uw vaardigheden voortdurend te ontwikkelen. Als u uw enthousiasme voor proWIN producten met anderen wilt delen, bent u al op de goede weg.

verkooppartner worden