Verkooppartner website

proWIN consulent Titia de Vries

Contact

Titia de Vries

Wenen 5 bus C
BE-2470 Retie - België

E - mail
prowin@titiadevries.be

Telefoon
0032474971735

Mobiel telefoonnummer
0032474971735

shopping_cart Bestellen

airbowl.net

Hallo,
Fijn dat je op mijn pagina komt kijken :-)
Ik ben Titia de Vries, getrouwd met Paul, samen hebben we 5 kinderen en 6 kleinkinderen.
Wij wonen in Retie, dat is een dorpje tussen Turnhout en Mol, in de provincie Antwerpen, tegen de Nederlandse grens.

Ik vind het heel prettig om me met nuttige zaken bezig te houden en die mij ook voldoening geven.
Natuurlijk wil ik ook graag een aanvullende verdienste hebben, want méér vrije tijd en minder inkomen, dat is levenskwaliteit inleveren en dat gaan we niet doen :-)

Meestal kom je bij proWIN terecht omdat iemand je verteld heeft hoe goed het één of ander product wel is (vb ALLESKUNNER of OVENREINIGER)
Je maakt kennis met een groter gamma van proWIN via een demonstratie bij iemand in huis, als gast of als gastvrouw/gastheer, of je koopt dit product bij mij rechtstreeks zodat ik je dan ook een goed advies kan geven over de mogelijkheden en het gebruik van dat product.

Word je nu helemaal hoteldebotel, dan koop je automatisch méér en dat is vaak de voorzet om consulente te worden. Want daar ben ik naar op zoek, mensen die enthousiast onze producten gebruiken, maken constant reclame en dan moet je écht nadenken: "wil ik daar zelf wat méér mee doen? ik enthousiasmeer graag mensen, en als ik consulente word heb ik natuurlijk alle tools in handen".
Zo heb ik dus ook gedacht en ben met proWIN gestart, als consulente, in 2016 en ondertussen een leuk team opgebouwd van zeer tevreden klanten maar ook een leuke groep collega's.
Want je kan pas naambekendheid creëren als je iets (in dit geval proWIN), regelmatig tegen komt.

Wil je met mij kennis maken om één van onze product lijnen beter te leren kennen (ecologisch poetsen, natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten, of onze dierenlijn (verzorging en voer voor honden en katten) contacteer me dan telefonisch via mijn nr: 0474/971735 of mail me via prowin@titiadevries.be

Alle proWIN info vind je op www.prowin.be en mijn privé FB pagina vind je op https://www.facebook.com/groups/poetsenmetplezier

Tot ziens