Nieuws-Details

Premium keurmerk van het Bundesverband hauswirtschaftlicher Berufe MDH e.V. voor proWIN

Claudia Forster-Bard,  de 1. Voorzitter van het Bundesverband hauswirtschaftlicher Berufe MdH e. V.: „Het is voor ons van groot belang om aan de steeds veranderende eisen van de industrie te voldoen en onze leden zinvolle, innovatieve vernieuwingen van de branche te presenteren en het hierdoor toegankelijk te maken. Vooral in het kader van duurzaamheid zijn we altijd geïnteresseerd in nieuwe, innovatieve schoonmaakproducten die niet alleen effectief zijn tegen vuil, bacteriën etc., maar ook mild zijn voor mens en milieu en dus ook rekening houden met de bescherming van het milieu.

In deze context viel proWIN positief op bij de vereniging. Gezamenlijk is er besloten om samen een premium partnerschap aan te gaan, aan beide kanten ligt de nadruk evenzeer op de thema's reiniging en hygiëne op het hoogste niveau - altijd strevend naar het evenwicht tussen effectieve, innovatieve producten en mens en natuur. Een centraal thema - nu en in de toekomst.

Claudia Forster-Bard overhandigde de onderscheiding ter gelegenheid van de proWIN Herfstmeeting 2014 in Mannheim. In het kader van het bestaande premium partnerschap zal het Bundesverband hauswirtschaftlicher Berufe MdH e. V. de proWIN reinigingsproducten en -doeken een platform bieden in zijn vakblad „fundus“ en op zijn internetpagina.

„We verheugen ons erg op de samenwerking met proWIN. Het bedrijf biedt met zijn producten innovatieve, kwalitatief hoge product know-how. Wij brengen de gebruikers know-how mee, aangezien onze doelgroep bestaat uit specialisten en leidinggevenden in de huishouding, zoals bv. huishoudsters, housekeeping managers, thuisverpleegkundigen en mantelzorgers, leerkrachten en docenten etc. en huishoudelijk personeel in particuliere huishoudens en personen die belangstelling hebben voor huishoudelijk werk in het algemeen", aldus Claudia Forster-Bard.

Een klassieke win-win situatie zou je kunnen zeggen.

Ga terug