Projectpromotie - Toestemming voor publicatie

Projectpromotie – Toestemming voor publicatie

Om het publiek en met name de sponsors van de proWIN stichting/proWIN pro nature stichting transparantie te geven inzake de ondersteunde donatie projecten, zou de stichting de ontvanger van de donatie en de projecten graag op de desbetreffende website willen publiceren.


Hiervoor zijn we aangewezen op uw medewerking en toestemming!


Indien u het eens bent met het publiceren van uw donatieproject en onze donatie op de website van de proWIN stichting/proWIN pro nature stichting, gelieve ons dan uw gegevens door te geven middels dit formulier. Alle informatie is vrijwillig.


Dank u wel!


Alle met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Uw contactgegevens

Deze informatie geeft ons de mogelijkheid om bij vragen contact met u op te nemen en wordt niet gepubliceerd.


Informatie over uw donatieproject

Deze informatie wordt gepubliceerd op onze website.

Logo van de organisatie / van de donatie ontvanger

Bovendien kunt u ons uw bedrijfslogo toesturen voor publicatie, wij accepteren gegevens in jpg, gif, png of pdf formaat.

Privacybeleid*

Ik heb alle voorgaande informatie verstrekt met het oog op publicatie en ik ga uitdrukkelijk akkoord met de publicatie van mijn gegevens op de website van de proWIN stichting/proWIN pro nature stichting.

Uw toestemming tot publicatie kan te allen tijde per mail aan homepage@prowin.net worden herroepen. In geval van herroeping worden de van u verzamelde gegevens door ons verwijderd.