De proWIN Kick Start
We lanceren JOU met de snelheid van het licht de proWIN wereld in!

Begin met je
nieuwe baan

Mis je afwisseling? Wil je meer contact met andere mensen? Je vindt het belangrijk om je tijd flexibeler in te delen. Je wilt zelf bepalen wanneer je werkt, waar je werkt en met wie je werkt. Dan is de proWIN Kick Start precies wat je zoekt!

Met de snelheid van het licht naar nieuwe mogelijkheden

Grijp je kans en wordt direct onze verkooppartner. Begin morgen al met je eerste eigen proWIN demonstratie!

Met proWIN kun je beroepsmatig nog succesvoller worden, eindelijk je eigen baas zijn en je eigen team opbouwen. Je kunt eindelijk je wensen vervullen en durft nog groter te dromen.

  • zonder lange aanlooptijd instappen
  • eigen tijdbeheer
  • veel scholingsmogelijkheden, ook online
  • eerlijk verkoopsysteem
  • duurzame onderneming

Laten we samen succesvol demonstraties geven - en als je wil, kan dat nu al!

Waarom proWIN?

proWIN staat voor duurzaamheid

proWIN Winter GmbH is de grootste Duitse fabrikantonafhankelijke directe verkoop onderneming voor reinigingsmiddelen, cosmetica en diervoeding. Het door de oprichters geleide middelgrote bedrijf verkoopt innovatieve en milieuvriendelijke schoonmaakproducten, wellness- en beauty artikelen en hoogwaardige diervoeding. Onze twee onafhankelijke stichtingen dragen bij aan de succesvolle vervulling van deze ambitie.

Het uitgangspunt was de visie van een eerlijke directe verkoop onderneming die zich ondernemend inzet voor mens en milieu.

Ingolf Winter Medeoprichter van proWIN

Kick Start-set

Om meteen aan de slag te kunnen met de belangrijkste producten voor je eerste demonstratie, geven we je graag één van onze proWIN Kick Start-sets.

Voor een geslaagde start bij proWIN heb je tot 31  augustus de gelegenheid om de door jou gekozen set aan te schaffen voor het eenmalige bedrag van 99,00 euro.

We zullen je geen obstakels op de weg leggen! Je bent dus niet verplicht om vóór je eerste demonstratie een seminar bij te wonen. Jouw verkooppartner zal je op de best mogelijke manier voorbereiden! Natuurlijk heb je de mogelijkheid om ons populaire Startseminar op een later tijdstip bij te wonen.

Trouwens: met de proWIN Kick Start bestaat de mogelijkheid om de investering van € 99,00 als tegoed terug te krijgen. Vraag je verkooppartner om meer informatie! Zij/hij zal je alles in detail uitleggen.

Hoe word je verkooppartner met de proWIN Kick Start.

  1. Heb je belangstelling om voor en met proWIN te werken, of heb je nog vragen over de Kick Start.
  2. Neem direct contact op met je verkooppartner of zoek er één in je omgeving.
  3. Je krijgt van hem/haar nadere informatie, natuurlijk ook over de proWIN Kick Start.
  4. Na een kosteloze registratie als verkooppartner, kun je direct een Kick Start set bestellen. Je kunt ook een set lenen bij een door jou gekozen verkooppartner.
  5. Begin morgen al met je eerste proWIN demonstratie - online of offline.

De verkooppartner is jouw contactpersoon en heeft een luisterend oor voor al je vragen.
Hier vind je een overzicht van bestaande partners in jouw omgeving:

Consulent zoeken starten